Προσβασιμότητα

Προσπαθήσαμε να σχεδιάσουμε την ιστοσελίδα του BecelProActiv έτσι ώστε να μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Ελπίζουμε ότι θα τον βρείτε εύχρηστο και την πλοήγησή σας σε αυτόν ενδιαφέρουσα. Η δομή της ιστοσελίδας είναι απλή. Στην κορυφή και στη βάση κάθε σελίδας, υπάρχουν μερικά χρήσιμα εργαλεία: μια λειτουργία αναζήτησης και σύνδεσμοι σε αυτή τη σελίδα. Το μενού πλοήγησης στα αριστερά μεταβάλλεται καθώς κάνετε κλικ στις σελίδες.

Μέγεθος κειμένου

Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος του κειμένου της ιστοσελίδας από το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε:

Για χρήστες Windows

  • Microsoft Internet Explorer 6 ή νεότερη έκδοση: από το μενού Προβολή, επιλέξτε Μέγεθος κειμένου. Κατόπιν, επιλέξτε Μεσαίο, Μεγάλο ή Μεγαλύτερο.
  • Netscape 4: από το μενού Προβολή, επιλέξτε Αύξηση ή Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς.
  • Netscape 6 ή νεότερη έκδοση: από το μενού Προβολή, επιλέξτε Μεγέθυνση/Σμίκρυνση κειμένου. Κατόπιν επιλέξτε τη ρύθμιση που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
  • Mozilla Firefox 1 ή νεότερη έκδοση: από το μενού Προβολή, επιλέξτε Μέγεθος κειμένου. Κατόπιν διαλέξτε το μέγεθος που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Για χρήστες Macintosh

  • Microsoft Internet Explorer 5 ή νεότερη έκδοση: από το μενού Προβολή, επιλέξτε Μεγέθυνση/Σμίκρυνση κειμένου. Κατόπιν επιλέξτε τη ρύθμιση που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
  • Netscape 6 ή νεότερη έκδοση: από το μενού Επεξεργασία, επιλέξτε Προτιμήσεις. Κατόπιν επιλέξτε τη ρύθμιση που σας εξυπηρετεί καλύτερα.
  • Mozilla Firefox 1 ή νεότερη έκδοση: από το μενού Προβολή, επιλέξτε Μέγεθος κειμένου. Κατόπιν επιλέξτε το μέγεθος που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Εικόνες

Όλες οι εικόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την ιστοσελίδα περιλαμβάνουν πληροφοριακό κείμενο το οποίο εμφανίζεται στους χρήστες που δεν μπορούν να δουν την εικόνα.

TOP