Home > Συνταγές > Ανοιχτό σάντουιτς με αβοκάντο και ντομάτα

για 2 άτομα Συστατικά

  • 2  φέτες ψωμί πολύσπορο, ζεστό
  • 20  γραμμάρια Becel pro activ μαργαρίνη
  • 1  ντομάτα
  • 0  ,5 αβοκάντο

Προετοιμασία (για 2 μερίδες)

για ανοιχτό σάντουιτς με αβοκάντο και ντομάτα

  1. Φρυγανίζετε το ψωμί μέχρι να ζεσταθεί και να ροδίσει λίγο.
  2. Σε ένα πιάτο βάζετε τις ζεστές φέτες ψωμί και αλείφετε σε κάθε μια από 10γρ BPA, μοιράζετε από ¼ αβοκάντο σε ροδέλες και ψιλοκόβετε πάνω από κάθε φέτα από μισή ντομάτα.
  3. Σερβίρετε.

Απόλαυσε το γεύμα σου!

Θρεπτικές πληροφορίες (ανά 100 gram)

για ανοιχτό σάντουιτς με αβοκάντο και ντομάτα

  • Eνέργεια (kcal)181 kcal
  • Eνέργεια (kJ)754 kJ
  • Πρωτεΐνες4 g
  • Υδατάνθρακες με ίνες20,2 g
  • Υδατάνθρακες χωρίς ίνες16,2 g
  • Σάκχαρα3,3 g
  • Ίνες4 g
  • Λίπη10 g
  • - Κορεσμένα λίπη1,8 g
  • - Ακόρεστα λίπη7,7 g
  • - Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα 3,8 g
  • -- Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα1,2 g
  • τρανς λιπαρά0 g
  • Χοληστερίνη0 mg
  • Νάτριο154 mg
  • Αλάτι0,38 g
  • Βιταμίνη Α (mg)521 IU
  • Βιταμίνη C (mg)11,4 mg
  • Ασβέστιο88 mg
  • Σίδηρος1,43 mg
  • Κάλιο347 mg