Home > Συνταγές > Κοτόπουλο με γλυκό κάρυ

για 4 άτομα Συστατικά

  • 2 φιλέτα μπούτι κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα
  • 2 φιλέτα στήθους κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • 40 γραμμάρια Becel pro activ μαργαρίνη
  • 1 κουταλάκι κάρυ
  • 3 κουταλιές μέλι

Προετοιμασία (για 4 μερίδες)

για κοτόπουλο με γλυκό κάρυ

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Τοποθετείτε το κοτόπουλο σε ένα ταψί και το πασπαλίζετε με το κάρυ και το σκόρδο και ψήνετε στο φούρνο για 45 λεπτά.
  3. Αναμιγνύετε το μέλι με τη μουστάρδα και το Becel ProActiv.
  4. Αφού ψηθεί το κοτόπουλο το σερβίρετε σε μια πιατέλα και ρίχνετε από πάνω το μίγμα του Becel ProActiv.

Απόλαυσε το γεύμα σου!

Συμβουλή: Για ένα πιο ολοκληρωμένο πιάτο, επιλέξτε ένα από τα συνοδευτικά που σας προτείνουμε για να εμπλουτίσετε διατροφικά και γευστικά το γεύμα σας, καθώς και μια πολύχρωμη σαλάτα λαχανικών.

Θρεπτικές πληροφορίες (ανά 100 gram)

για κοτόπουλο με γλυκό κάρυ

  • Eνέργεια (kcal)272 kcal
  • Eνέργεια (kJ)1138 kJ
  • Πρωτεΐνες23,4 g
  • Υδατάνθρακες με ίνες13,7 g
  • Υδατάνθρακες χωρίς ίνες13,5 g
  • Σάκχαρα13,1 g
  • Ίνες0,2 g
  • Λίπη13,6 g
  • - Κορεσμένα λίπη3,6 g
  • - Ακόρεστα λίπη9 g
  • - Μονοακόρεστα λιπαρά οξέα 4,1 g
  • -- Πολυακόρεστα λιπαρά οξέα2,2 g
  • τρανς λιπαρά0 g
  • Χοληστερίνη89 mg
  • Νάτριο130 mg
  • Αλάτι0,33 g
  • Βιταμίνη Α (mg)87 IU
  • Βιταμίνη C (mg)0,3 mg
  • Ασβέστιο16 mg
  • Σίδηρος1,06 mg
  • Κάλιο270 mg